Jak budovat spořicí návyky?

Jak budovat spořicí návyky? Jak dlouho si myslíte, že to bude trvat, než se trochu ponoříte na skládku a kdy?

Všichni potřebujeme trochu stresu a úzkosti. Jde o to, že máme celý život. Nebylo by hezké mít možnost trochu zatlačit?

Když se mé normální já vrátí, rád se zeptám: „Co mohu dnes udělat, abych zlepšil své šance na úspěch zítra?“ To mi pomůže poznat, že z toho ještě nejsem.

Můj zdravý rozum mi říká, že možná existuje způsob, jak věci využít k naší výhodě. Ve skutečnosti byste mohli používat věci, které jsou kolem vás, jako jsou vaše peníze a majetek, a použít je jako nástroj úspěchu, namísto břemene.

Existuje mnoho lidí, kteří nemají příjem, nemají majetek a nezachrání desetník. Zdá se, že mají pocit, že jsou velmi odsouzeni k selhání.

Kdyby se podívali do svých financí, možná by našli cestu k finanční svobodě. Ale protože nerozumí penězům ani tomu, jak spravovat svůj příjem a majetek, jsou zaseknutí ve vyjetých kolejích.

Jak tedy stavět spořicí návyky, pokud netuší, co to znamená vyčlenit nějaké peníze každý měsíc? Pro mě to není tak těžké.

Jde o to vědět, jak stanovit priority. V dnešní době, s internetem, se nemusím dívat příliš daleko, abych se naučil, jak ušetřit. Můžu si vybrat několik bezplatných webů, které nabízejí tipy a triky, a pak to udělat!

Opět platí, že zdravý rozum se pravděpodobně nakopne a řekne: „Jak byste si o tom mohli myslet?“ Moje odpověď zní: protože chci.

Proč bych vám říkal, jak vytvořit spořicí návyky, kdybych si nemyslel, že to dokážete? Jsem ochoten něco zkusit jednou.

Napsat komentář